logo-300logo-300logo-300logo-300
    • صفحه اصلی
    • خدمات نصب و تعمیر
      • سرویس و تعمیر اسپیلت
      • نصاب اسپیلت
      • سرویس پکیج
      • تعمیر پکیج
      • نصاب پکیج
    • خدمات آموزشی
      • دوره آموزش نصب و تعمیر اسپیلت
      • دوره آموزش نصب پکیج
    • درباره تهران سرویس
    • مقالات آموزشی
    • تماس با ما

      آموزش گاز زدن اسپیلت

      • Home
      • مقالات آموزشی
      • آموزش گاز زدن اسپیلت
      نصاب محافظ اسپیلت
      نصاب محافظ اسپیلت
      آوریل 9, 2022
      نصاب کولر اسپیلت روی پنجره
      نصاب کولر اسپیلت روی پنجره
      آوریل 12, 2022
      Published by FoxSeo-Ad on آوریل 11, 2022
      Categories
      • مقالات آموزشی
      Tags
        آموزش گاز زدن اسپیلت

        آموزش گاز زدن اسپیلت

        اسپیلت ها نسل جدید کولرهای گازی هستند که کارایی بیشتری دارند، چرا که فناوری آن ها را بروز کرده اند. اسپیلت ها در اندازه ها و انواع متفاوتی تولید می شوند و این تنوع در تولید در واقع برای آن است که هر مکان با توجه به کاربردی که دارد، به نوع خاصی از اسپیلت نیاز پیدا می کند. اسپیلت را می توان هم در فصل سرما و هم در فصل گرما مورد استفاده قرار داد.

        محتوا نمایش
        1 اسپیلت چه تفاوتی با کولر گازی دارد؟
        2 در اسپیلت ها از چه گازهایی استفاده می شود؟
        2.1 گاز R11
        2.2 گاز مبرد R12
        2.3 گاز مبرد R22
        2.4 گاز R407C
        2.5 گاز R134a
        2.6 گاز R404A
        2.7 گاز R410A
        2.8 گاز R507
        2.8.1 همچنین میتوانید ار این مقالات بهره ببرید:
        3 نحوه ی گاز زدن به اسپیلت چگونه است؟
        3.1 آموزش های تهران سرویس را به هیچ وجه از دست ندهید :
        4 برای گاز زدن به اسپیلت بهتر است به کجا مراجعه کنیم؟
        4.1 مقالات بیشتر برای شما عزیزان:

        از همین رو تقریبا در تمام سال در حال فعالیت هستند. این نوع از دستگاه ها با استفاده از یک گاز به نام گاز مبرد به فعالیت خود ادامه می دهند. اما این گاز دائم نیست و پس از یک سیکل زمانی تمام می شود که در این صورت نیاز به شارژ کردن دارد. شارژ کردن اسپیلت باید توسط کسانی که دوره آموزش اسپیلت را گذرانده اند، انجام شود تا بالاترین بازدهی را در این فرآیند دریافت کنید. اگر دوست دارید در این باره بیشتر بدانید پس ادامه ی مطالب را از دست ندهید، چرا که راجع به آموزش گاز زدن اسپیلت صحبت کرده ایم.

        آشنایی با نحوه گاز زدن اسپیلت

        آشنایی با نحوه گاز زدن اسپیلت

        اسپیلت چه تفاوتی با کولر گازی دارد؟

        بسیاری از مردم تصور می کنند که کولر گازی و اسپیلت یکی هستند در حالی که چنین نیست و تفاوت هایی با هم دارند. عمده تفاوت میان آن ها در تنظیم دما است. کولرهای گازی آن طور که باید نمی توانند دما را تنظیم کرده یا این که رطوبت هوا را حفظ کنند. اما اسپیلت ها به خوبی هر یک از این مشکلات را حل کرده و قابل تنظیم در هر دمایی هستند. از آن گذشته با استفاده از فیلترهایی که درون آن ها تعبیه شده هوا را تصفیه کرده و به حفظ رطوبت آن کمک می کنند.

        تفاوت دیگری که کولرهای گازی و اسپیلت ها دارند، در این است که از کولرهای گازی در فضاهای بزرگ استفاده می شد. این در حالیست که اسپیلت ها را حتی می توان در مکان هایی با مساحت 50 متر نصب کرد.

        در اسپیلت ها از چه گازهایی استفاده می شود؟

        در اسپیلت ها از گازهای مختلفی استفاده می شود و هر یک از این گازها ویژگی هایی داشته و در حجم ها و اندازه های مختلف تولید می شود. در دوره آموزش نصب اسپیلت و تعمیر اسپیلت آن با جزئیات درباره انواع گازها صحبت می شود و ما در این مطلب به صورت جزئی اشاره ای به انواع آن خواهیم کرد. از جمله گازهایی که در اسپیلت ها مورد استفاده قرار می گیرد، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

        این مقاله را هم بخوانید!
        بهترین محل نصب کولر گازی و اسپیلت کجا می باشد؟

        گاز R11

        این نوع از گاز برای چیلرهای سانتریفیوژی که با حجم زیاد و فشار کم تولید شده اند، مناسب است. با توجه به مطالعات صورت گرفته، وجود یکسری ویژگی های خاص باعث شده که این گاز به عنوان یک گاز ایمن شناخته شود. از جمله این ویژگی ها می توان به عدم اشتعال پذیری، غیر سمی بودن و پایدار بودن اشاره کرد.

        گاز مبرد R12

        در اسپیلت ها این نوع از گاز بیشتر از سایر انواع مشابه کاربرد دارد. از سری کاربردهای گاز مبرد R12 می توان به استفاده در سیستم های تبرید هرمتیک کوچک، چیلرهای فشار مثبت بزرگ، سیستم های تهویه مطبوع خودرو و… اشاره کرد.

        گاز مبرد R22

        از سری معروف ترین گازهای مبرد فرویونی می توان به گاز مبرد R22 اشاره کرد. ویژگی آن به گونه ای است که می توان برای بسیاری از موارد از آن استفاده کرد. کاربرد های آن عبارتند از استفاده در کولر گازی و اسپلیت، استفاده در انواع کولر های صنعتی، استفاده در کمپرسور ها، استفاده در یخچال ها و… .

        گاز  R407C

        این نوع از گاز فریونی با ترکیبی از گازهای مبرد R125، R32 و R134a تولید شده است. اگر بخواهیم مشخصات آن را ذکر کنیم، باید بگوئیم که درست مثل R22 است. همانند نوع قبلی از این نوع گاز نیز در بسیاری از وسایل تبرید و تهویه می توان استفاده کرد. توجه داشته باشید که هنگام خرید آن به حجم کپسول توجه کنید، چرا که در اندازه های مختلف تولید می شود.

        گاز  R134a

        از دیگر گازهای بسیار خوبی که محبوبیت زیادی نیز در بین مصرف کنندگان دارد، گاز R134a است. این گاز به دلیل ترکیبات شیمیایی خاصی که دارد، غیر سمی و بی رنگ است. فروش بسیار بالای آن به علت این است که جایگزین بسیاری از گازها مثل R12،  R401A, R401B, R409A, R409B شده است.

        گاز  R404A

        گاز مبرد مدل R404a نیز مثل برخی دیگر از گازها ترکیبی است و از سه گاز فریونی R134A ، R143A  و R125 تشکیل شده است. از این گاز معمولا به عنوان جایگزین نوع R502  و R22  استفاده می کنند. از جمله دستگاه هایی که از این نوع گاز در آن ها استفاده می شود، می توان به چیلرها، ماشین فروش خودکار مواد غذایی، یخچال های فروشگاه ها برای نگهداری مواد غذایی، ماشین های یخچال دار و… اشاره کرد.

        این مقاله را هم بخوانید!
        آموزش نشت یابی اسپیلت ( نشت یابی کولر گازی)

        گاز R410A

        این نوع گاز نیز از گازهای مبرد است که جز پرفروش ها به شمار می رود. شاید به این دلیل که تقاضا برای خرید کولرهای گازی و اسپیلت ها روز به روز در حال افزایش است. برای تولید آن از دو گاز مبرد فریونی R32 و R125 استفاده شده است. شرکت های زیادی وجود دارند که به تولید این نوع گاز می پردازند، به همین دلیل به هنگام خرید به برند و قیمت آن دقت کنید که متناسب باشند.

        گاز  R507

        این گاز علاوه بر این که از دو نوع گاز فریونی R143a و R125 تشکیل شده است، ترکیبات آزئوتروپیک نیز دارد. به علت شباهت بسیاری زیادی که با گاز R502 دارد، در بسیاری از مواقع از آن به عنوان جایگزین استفاده می کنند.

        همچنین میتوانید ار این مقالات بهره ببرید:

        • سرویس پکیج
        • تعمیر پکیج
        • نصاب پکیج
        آشنایی با انواع گاز اسپیلت ها

        آشنایی با انواع گاز اسپیلت ها

        نحوه ی گاز زدن به اسپیلت چگونه است؟

        در آموزش گاز زدن اسپیلت یا همان شارژ کردن گاز اسپیلت، که در دوره آموزش اسپیلت گنجانده شده است، باید موارد زیر را به ترتیب طی کنید:

        • اولین کاری که باید انجام دهید، این است که کندانسور لوله مکش و لوله تخلیه را پیدا کنید. لوله های مذکور که به صورت دو مجرا در واحد یونیت خارجی هستند، در پشت کندانسور قرار دارند. توجه داشته باشید که لوله برگشت بالاتر از لوله رفت قرار گرفته و سردتر از لوله رفت است. در این مرحله باید لوله رفت را لمس کنید. در صورتی که گرم بود، از لوله برگشت به منظور شارژ گاز مجدد در اسپیلت استفاده می شود.

        آموزش های تهران سرویس را به هیچ وجه از دست ندهید :

        • دوره آموزش نصب و تعمیر اسپیلت
        • دوره آموزش نصب پکیج
        نکاتی درباره آموزش گاز زدن اسپیلت

        نکاتی درباره آموزش گاز زدن اسپیلت

        • در این مرحله باید پیچ دریچه لوله برگشت را کمی باز کنید، سپس با استفاده از یک آچار شش ضلعی برخلاف عقربه های ساعت، این پیچ را بچرخانید. کاربرد آن استفاده به عنوان دریچه است.
        • حالا باید شلنگ آبی را برداشته و آن را در قسمت سمت چپی گیج فشارسنج منفولید متصل کنید.
        • در مرحله بعد شیلنگ زرد را از قسمت گیج به پمپ تخلیه متصل کنید.
        • دقت داشته باشید که تمام هوا را باید از طریق سیکل چرخه گاز خارج کنید. دلیل این کار این است که اگر درون لوله رطوبت یا هوا باقی بماند، عمر مفید دستگاه را کاهش می دهد. علاوه بر آن موجب بیشتر شدن بار کمپرسور نیز خواهد شد.
        • توجه داشته باشید که تمامی پیچ های دریچه گیج فشارسنج بسته باشند.
        • باید به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا داخل سیکل به کمک پمپ تخلیه وکیوم شود. زمانی که صدای آن تغییر کند، یعنی کار به درستی انجام شده است.
        چگونه باید گاز اسپیلت را تعویض کنیم؟

        چگونه باید گاز اسپیلت را تعویض کنیم؟

        • در مرحله بعد باید شلنگ زرد را باز کنید و به کپسول گاز اسپیلت ببندید.
        • پیش از این که بخواهید شیر گاز را باز کنید، ابتدا باید دریچه گیج فشارسنج را اندکی باز کنید، سپس آن را به لوله برگشت متصل کرده و به حالت نیمه بسته ببندید.
        • کپسول گاز دارای یک دستگیره ی دایره ای است که باید آن را به مدت 1 ثانیه باز گذاشته و سریعا ببندید. هدف از انجام این کار، تخلیه هوای درون لوله هاست. سپس باید شلنگ زرد را به مخزن متصل کنید.
        • در این مرحله باید شیری که در کنار گیج منیفولد قرار دارد را حدود 3 تا 4 ثانیه باز گذاشته و سپس ببندید.
        • حالا نوبت به روشن کردن اسپیلت است. باید صبر کنید تا کمپرسور کار خود را شروع کند. پس از آن که از کار کردن کمپرسور اطمینان پیدا کردید، باید شیر کناری گیج منیفولد را به طور کامل باز کنید.
        • پس از این که شیر به مدت 4 ثانیه باز بود، به مدت 2 ثانیه باید بسته نگه داشته شود. آنقدر این باز و بسته شدن را انجام دهید تا فشار بین 70 تا 60 PSI رفع شود. حرفه ای بودن در این زمینه از انتظاراتی است که در تعمیر کولرهای اسپیلت از فرد تعمیرکار وجود دارد.
        آموزش قدم به قدم گاز زدن اسپیلت

        آموزش قدم به قدم گاز زدن اسپیلت

        برای گاز زدن به اسپیلت بهتر است به کجا مراجعه کنیم؟

        بسیاری از کاربران در رابطه با این که برای گاز زدن بهتر است به کجا مراجعه کرد؟ سوال پرسیده اند. همانطور که می دانید سرویس کاران زیادی وجود دارند که در حوزه ی تعمیر، سرویس، نصب، گاز زدن و… انواع اسپیلت ها فعالیت دارند. اما به دلیل عدم آشنایی نمی توان به همه ی آن ها اطمینان کرد. با این حال نگران نباشید، چرا که ما به شما مجموعه تهران سرویس را معرفی می کنیم. این مجموعه سال های زیادی در این زمینه فعالیت داشته و توانسته کارنامه ی درخشانی برای خود ثبت کند. پس با اطمینان خاطر به آن ها مراجعه کنید.

        این مقاله را هم بخوانید!
        استخدام نصاب پکیج در 1401

        از آن گذشته می توانید آموزش گاز زدن اسپیلت را نیز از آن ها یاد بگیرید تا در دفعات بعدی بتوانید به راحتی اسپیلت خود را شارژ کنید. کلیه کسانی که در این مرکز مشغول به خدمت رسانی هستند، دوره آموزش نصب اسپیلت و تعمیر آن را در عالی ترین سطح گذرانده اند و به بهترین شکل کار تخصصی شما را به انجام خواهند رساند.

        مقالات بیشتر برای شما عزیزان:

        • نصاب اسپیلت روی دیوار
        • نصاب اسپیلت توکار
        • سرویس اسپیلت جنرال
        • نصاب محافظ اسپیلت
        Share
        1
        FoxSeo-Ad
        FoxSeo-Ad

        Related posts

        آموزش تعویض خازن اسپیلت

        آموزش تعویض خازن اسپیلت

        مارس 7, 2023

        آموزش تعویض خازن اسپیلت


        Read more
        آموزش تعمیر پکیج دئوترم
        سپتامبر 6, 2022

        آموزش تعمیر پکیج دئوترم (جامع و 100 درصد کاربردی)


        Read more
        دکمه ریست پکیج بوتان کجاست؟
        سپتامبر 6, 2022

        دکمه ریست پکیج بوتان کجاست؟!⭐ریست کردن پکیج بوتان


        Read more

        دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

        نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

        آدرس :

        کارگر شمالی کوچه مستعلی پلاک ۲ واحد ۲

        شماره های تماس :

        09393443409

        ساعات کاری :

        24 ساعته پاسخگو هستیم

        دسترسی سریع :

        سرویس و تعمیر اسپیلت

        نصاب اسپیلت

        سرویس پکیج

        تعمیر پکیج

        نصاب پکیج

        دوره آموزش و نصب اسپیلت

        دوره آموزش نصب پکیج

        آخرین مقالات :
        • آموزش تعویض خازن اسپیلت
        • آموزش تعمیر پکیج دئوترم (جامع و 100 درصد کاربردی)
        • دکمه ریست پکیج بوتان کجاست؟!⭐ریست کردن پکیج بوتان
        • دکمه ریست پکیج ایران رادیاتور کجاست؟⭐نحوه ریست کردن؟!
        • دکمه ریست پکیج گلدیران کجاست؟
        درباره تهران سرویس :

        تهران سرویس یکی از بزرگترین و با تجربه ترین مراکز تعمیرات اسپیلت و پکیج در تهران است

        2021 All rights reserved | Powered by FoxSeo